Elázott napló

Egy sztori, megtörtént események alapján. Ahol a happy end, más értelmezést nyer.

Elázott napló

Egy sztori, megtörtént események alapján. Ahol a happy end, más értelmezést nyer.

Nyugodtan nyomj tovább, ha vámpírokra vágysz, esetleg jól csengő idézetekre. Mert akkor, ez nem a Te blogod.

Megjelenések:

A történet, a végéhez ért.

Elérhetőségem:

A blog ASK.FM oldala:
https://ask.fm/elazottnaplo

EMAIL:
elazottnaplo17@freemail.hu

Címkefelhő
Ti írtátok:
Feedek
Megosztás

5. bejegyzés - Ősziszünet

Az nap este, amikor ezt a részt írom, életem egyik legfájdalmasabb éjszakáját élem át. Rengeteg érzés kavarog bennem, s a boros üveg is lassan kiürül. Gyertek velem vissza a múltba, 2016-os év, őszébe.

Eltelt már lassan 1 hét, ez idő alatt, mindössze egyszer beszéltem Rubyval, akkor sem sokat, csak egy nagyon rövid időt, mert hát alig volt elérhető. Sokat gondolkodtam rajta, tán nem voltam szimpatikus? Talán még sem érezte igazán jól magát velem? Nem tudtam eldönteni. Teltek a napok, Ruby ugyan nem írt, de Dean, ez a rejtélyes, furcsa alak, egyre többször. Folyton Rubyt szidta, bántalmazta, szavakkal. Nem értettem miért teszi, tán féltékeny, esetleg ez valami teszt? Kérdések merültek fel bennem. Lujza, akivel akkoriban kezdtem el, egyre sűrűbben beszélgetni, továbbra is, azon a véleményen volt, hogy hamarosan úgy is ráun, hiszen, mi haszna lenne ebből Deannek. Lássuk be, a gondolatmenete, logikusnak tűnt, de nem feltétlen helytállónak.
Tovább»

4. bejegyzés - Szemtől - szemben

Október 26.-a volt, délután 3 óra. A meccs véget ért, sajnos 3:0-ra kikaptak. A stadionban egy picit hűvös volt, mert, hogy ők teremfocit játszottak, tán ezt eddig nem is említettem. A nézők, még nem indultak haza, mert a lányok meccse után, közvetlen következett a kézi csapat találkozója, akik a bajnoki címért harcoltak.

A csapat elindult lefelé a pályáról, az öltöző irányába. Láttam, ahogy Ruby éppen az egyik csapattársával beszélget, összeszedtem minden bátorságom, és ráköszöntem: Szia Ruby! Ő felkapta a fejét, és rám nézett. Elmosolyodott, visszaköszönt, majd felmászott a nézőtérre. Meccsszerelésben, odajött hozzám, kaptam két puszit, nagyon édes volt. A hangján érződött, hogy picit izgul, de közben nagyon örül a találkának. Láttam rajta, jól esik neki, hogy valaki csak miatta eljött a meccsére.

Tovább»

3. bejegyzés - Chatpartner 1/2

Október ötödike volt, és ráírtam facebookon, nagyjából 21 óra körül járt az idő. Emlékszem, percenként néztem rá a chatre, hátha írt, de nem. Néha fent volt, pár pillanatig, aztán már nem. Nagyjából este 10 óra körül, talán elaludhatott, hiszen már nem jött vissza aznap. Picit csalódott voltam, de nem adtam fel a reményt, bíztam benne, másnap hátha írni fog.
Az nap este, nem bírtam aludni, a régi beszélgetéseinket olvastam át, feljött a sok szép emlék, az aranyos és vicces történetek, amiket elmesélt. Tudjátok, mikor visszaolvastok régi beszélgetéseket, és akaratlanul ott van az a bizonyos mosoly az arcotokon. A közös viccelődéseket, a bizalmasabb témákat olvasva, már tudtam, miért hiányzott Ő nekem mindig is, amióta nem beszéltünk. Tényleg! Ígértem elmondom mért nem társalogtunk, hosszabb ideig.
Tovább»

2. bejegyzés - Meccsre mentem

Eljött 2016. október másodika. Eljött az a nap, amire Scott, azaz én, jó régóta vártam. Kora reggel, picit álmosan ébredtem, nyugtalanul. Tudjátok, mint amikor egy vizsga előtt, görcsbe rándul az ember gyomra. Mikor tudod, hogy a szerencsén is múlik, kettes vagy négyes lesz a végeredmény. Már ha nem vagy kitűnő tanuló, és zsigerből kivágod az ötöst. Én sosem voltam az. Így 25 éves koromra, belátom, 16 évesen, jobban kellett volna a tanulásra koncentrálnom, mint a sportra.

Korán felébredtem, és csak forgolódtam az ágyban. Visszaaludni nem bírtam, csak azon járt az eszem, 5 óra múlva, már látni fogom Őt. Tudjátok, évek óta ismertem. Mindig ott volt bennem egy gondolat: Ő túl szép, túl jó, túl édes. Nálam, biztosan ezer jobbat talál. Őszinte leszek, sokáig azt sem tudtam elképzelni, hogy barátként elfogad, hisz annyi ember vette Őt körül, sokan szerették. Ahogy közeledett az időpont, egyre inkább megnyugodtam. Tudtam, igazán nincs mit vesztenem. 10 óra volt, mikor felkeltem az ágyból, megmosakodtam, majd megborotválkoztam. Észre sem vettem, de már 11 lett, Ivan megérkezett, és eljött az indulás perce. Rám nézett, és csak mosolygott, majd a kocsiban annyit mondott: „Életed szerelme lesz ez a lány.” Pedig, a történetünk, még szinte el sem kezdődött.
Tovább»

1. bejegyzés - Nulladik nap

2016. Október elseje volt, egy szokványos pénteki napnak indult az egész. Nem volt túl hideg, sem meleg, kellemes idő volt, a hangulatom is rendben éreztem, még is, ez a nap, megváltoztatta az életem. Én Kawikán élek, viszonylag apró város, de szép hely. A turisták szeretik, a kellemes időjárás, a csendes környezet, jó levegő, és az apró tavak végett. Az erdőben kialakított turista park, világhírű. Olykor, turistacsoportok is érkeznek, csak hogy eltöltsenek ott 2-3 napot, akár a négy csillagos Dominion szállodában, akár a fantasztikus parkosított kerttel rendelkező kemping részlegen.

Ahogy már említettem, ez a nap, mégis felborította az életem, hogy miért? Tartsatok velem, elmesélem!

2016. október első napját írtuk, ahogy azt már fentebb is említettem, az nap, a megszokottnál később mentem fel facebookra, mert délelőtt, sétálni voltam, egykori barátnőmmel, Deborahval. Hosszú ideje nem találkoztunk, és mivel a közelben volt dolga, felkeresett, hogy fussunk már össze néhány órára. Mikor hazaértem, az ősrégi számítógépem, nagy nehezen bekapcsolódott, így az online világ rabja lettem, a következő órákra. Ahogy beléptem, szembe jött egy poszt, egy olyan poszt, amiről már akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy az egész életem megváltoztathatja. Nem, ne ijedj meg, nem halt meg senki, nem történt szakítás, és még csak el sem rabolták az UFO-k, egyik ismerősöm.
Hogy mi történt? Elmesélem.
Tovább»

Időpont!

A történet, első része, 2017. Augusztus 24.-n, 21:00-kor kerül fel, a blogra. Ahogy már említettem, nem cél, a népszerűség, viszont a véleményeket, szívesen fogadom.

Köszöntő!

Sziasztok, a nevem Scott Holms.

Ez a blog, egy történetről szól, aminek nem célja, hogy eladja magát, hogy több száz olvasója legyen, vagy hogy megfeleljen, ismeretlen emberek elvárásainak. A történet, Elázott napló címet fut majd, heti 2, vagy 3 bejegyzéssel. A sztori, megtörtént események alapján íródik, az esetek 80%-ban. Olykor, picit eltérek majd a valóságtól, néha tán túlzok, máskor majd kicsinyítem a dolgokat.

Ez nem egy profi írás, hanem egy továbblépés, második fázisa. Talán tudnék minőségibb művet alkotni, de jelenleg nem ez a célom. Aki velem tart, nyugodtan fejtse ki véleményét. Ha átélt hasonló eseményeket, ossza meg velem. Ha csak egy embernek is segít, már megérte közzétennem.

A történet, hamarosan kezdetét veszi.